jul i haven æblekugler til fuglene

Vi har bundet æbler ind, som var de gammeldags glaskugler til juletræet. Og så er de hængt op i haven, til glæde for de små fugle, som efterhånden har tømt paradisæbletræet. Så nu er det også jul i haven der.

Det er så hyggeligt med alle de slags fugle, som kommer igennem vores have, og nu er de sikret en lille lækker æblesnack mere – udover vores æblekrans, som du måske allerede har set?
rødt æble bunden som en julekugle

Sådan lave du æblejulekugler

  • Køb nogle flotte røde æbler. Den røde farve lyser dejligt op i haven i denne tid.
  • Find stofbånd i forskellige rødlige nuancer frem. Vi har købt nogle af vores bånd selv, og andre har været bundet om julegaver.

Læg båndet over toppen på æblet,  bind det neden om og twist det, så det kan komme op ovenpå igen. Husk at rette båndende, så de ikke snor sig. De holder bedst på æblet, hvis de er helt flade og glattede ud.
På toppen af æblet igen skal du have det ene bånd ind under hele krydset, så du kan binde en knude oven på alle fire dele. På den måde kan du binde æblet fast inde i dit kryds. Stram til og bind en sløjfe oven på æblet, eller bind en knude højere oppe, så det kan hænges op.
Så simpelt men så fin og hyggelig en løsning. æble med bånd om til fuglene og til pynt

For at gøre det ekstra hyggeligt i det julepyntede træ, kan I jo hænge lanterner op sammen med æbelkuglerne. De er også nemme at lave og gør sig ganske fremragende som julegaver også. Se vores lanterner her

Husk i øvrigt, at dine stofbånd kan vaskes og bruges igen næste år. Læg dem i en vaskepose og glat dem ud, inden du hænger dem til tørre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *