kastanjer efterår

Endelig er det efterårsferie. Ferien som på alle måder kan overraske med vejret. Heldigvis har vi gode idéer til al slags vejr, så her kommer vores bedste idéer til hvad I skal lave i efterårsferien i haven (eller på altanen)

kastanjer efterår
Hvem får først alle sine kastanjer kastet op i spanden?

Pandekager på dåse

Det er simpelthen så hyggeligt at lave pandekager på dåse. Og I kan lave dem uanset vejret. Det er en lidt langsommelig proces, så vi anbefaler at man lige bager nogle på almindelig vis ved siden af. Pandekager på dåse giver ungerne en mulighed for at lave nogle ting helt selv.
Se lige vores indlæg her hvor der er video – den kan du jo vise til dine børn, og så er det ellers bare at gå ii gang

Lav pandekager på dåse i efterårsferien

Læg løg til forårsblomsterne

Hvis der er noget man bliver glad af, så er det alle forårsblomsterne. Og de skal altså lægges nu. Vi giver gode tips til, hvordan ungerne kommer ti at synes det er top-sjovt og glæder sig til foråret. Vi kan godt afsløre her, at I både skal tegne og grave.

Sjov i haven: Tegn med forårsblomster

Bliv selvforsynende med med hvidløg med livet i behold

Hvordan havde du egentlig regnet med at forsvarsværket skulle være, når vampyrende og alle de andre gespenster vælter ud af skabene til Halloween? Ja, vi er godt forberedt her og vi giver gerne vores tips videre.

Sjovt tip til hvordan I sætter hvidløg i haven

Mad over bål

Bål er bare hyggeligt. Og det er fedt for de større børn, at prikke rundt i bålet med en lang pind. Sådan et ansvar får selvtilliden til at vokse. Så tænd et bål og rist nogle pølser, bag snobrød eller prøv vores krydder-te som er i linket herunder.

Lav risengrøds-te over bål

 

Varm æbledrik

Skulle vejret blive lidt mere ruskende (eller helt fint, vi behøver ingen undskyldninger for at lave denne) er en varm æbledrik skøn at hygge med. Drikken koges i to versioner, og den kan godt gøres endnu mere voksen med et skvæt calvados eller lidt rom.

Varm æbledrik

 

Lækker æblekage med rå, revne æbler

Har I, ellers måske jeres naboer, masser af æbler stadigvæk? Så er der ingen grund til ikke at inviterer på denne rå æblekage. Også til de uventede gæster for den er klar på 20 minutter.

Rå æblekage

 

Sjov med kastanjer

Kurve, poser, lommer og spande fulde af kastanjer? Det har vi! Og derfor har vi fundet på en hel masse ting at lave med kastanjer – Især til dig som har lavet den mængde kastanjedyr som der er plads til i dit liv

4 nye idéer med kastanjer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *